1. Kreu
  2. Libra për fëmijët 2-6 vjeç
  3. Libra për fëmijët 4-5 vjeç
  4. Kartelat formuese për lëndën e gjuhës shqipe – “Luajmë duke mësuar alfabetin”
Libra për fëmijët 4-5 vjeç

Kartelat formuese për lëndën e gjuhës shqipe – “Luajmë duke mësuar alfabetin”

Autor: Ermioni Cekani
4.00 

Përshkrim i shkurtër:

Kjo kuti ka 77 kartela formuese të alfabetit (36 kartela me shkronjat e mëdha dhe të vogla të shtypit; 36 të tjera me figura, emri i të cilave fillon me atë shkronjë; 3 kartela me udhëzime; si dhe 2 kartela me alfabetin). Në pjesën e përparme secila prej kartelave ka një shkronjë të madhe dhe të vogël të shtypit, ndërsa në pjesën e prapme të tyre ka një figurë, shkronja e parë e emrit të së cilës përkon me shkronjën që është në pjesën e përparme të kartelës. Po ashtu ka edhe emrin e figurës të shkruar me shkronjat e mëdha të shtypit.

Përdorimi i këtyre kartelave do të përforcojë njohuritë e fëmijëve për shkronjat, fjalët, të dëgjuarit, të lexuarit etj., duke përmbushur 4 kompetencat e gjuhës dhe komunikimit.

Sasia

Kategoria: Libra për fëmijët 4-5 vjeç

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)