Sot ju sugjerojmë Librin 2

Blog
Sot ju sugjerojmë Librin 2, brenda të cilit do të gjeni 3 libërtha më të vegjël, sipas lëndëve: Gjuhë shqipe Edukim për shoqërinë Edukimi fizik, sportet dhe shëndeti Ky libër…
Read More

Puna me projekte

Blog
(Një pjesë e shkëputur nga “Libri i mësueses së arsimit parashkollor”, botim i vitit 2007) Në kohën e lirë, ose gjatë zhvillimit të aktivitetit ditor, mund të zërë vend edhe…
Read More
Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)