1. Kreu
  2. Libra për fëmijët 2-6 vjeç
  3. Libra për fëmijët 4-5 vjeç
  4. Kartelat formuese për lëndën e matematikës – “Luajmë duke mësuar numrat, ngjyrat dhe format”
Libra për fëmijët 4-5 vjeç

Kartelat formuese për lëndën e matematikës – “Luajmë duke mësuar numrat, ngjyrat dhe format”

Autor: Ermioni Cekani
4.00 

Përshkrim i shkurtër:

Kartela formuese didaktike me numra, ngjyra dhe forma, brenda të cilave fëmijët do të ngjyrosin. Shoqërohen me figura shumëngjyrëshe që i përkasin numrit, ngjyrës ose formës. Me anë të tyre zhvillohen veprimtari për realizimin e 4 kompetencave në lëndën e matematikës.

Ato i ndihmojnë fëmijët të numërojnë nga 1 deri në 20, si dhe të njohin ngjyrat dhe format gjeometrike. Nëpërmjet tyre fëmijët numërojnë nga 1 deri në 100. Po ashtu bëjnë edhe numërimin në rendin zbritës – nga 100 deri në 1.

Sasia

Kategoria: Libra për fëmijët 4-5 vjeç

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)