1. Kreu
  2. Libra shkollorë
  3. Libra për klasat I - IV
  4. Teste për mua – Klasa e katërt
Libra për klasat I - IV

Teste për mua – Klasa e katërt

Autor: Ermioni Cekani, Mark Lleshi
2.50 

Përshkrim i shkurtër:

Libri “Teste për mua”, klasa e katërt, synon që t’i vendosë  nxënësit në pozitat e vetëveprimit në çdo orë mësimi dhe në çdo lëndë mësimore.

Libri synon:

  1. Përforcimin e njohurive që merren gjatë orës së matematikës në klasë.
  2. Përsosjen e njohurive, teknikave dhe strategjive të matematikës së klasës së parë.
  3. Ndihmon mësuesit për planifikimin dhe realizimin e orëve të lira.

Sasia

Kategoria: Libra për klasat I - IV

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)