1. Kreu
  2. Libra shkollorë
  3. Libra për klasat I - IV
  4. Detyrat e mia plotësuese në matematikë – Klasa e parë
Libra për klasat I - IV

Detyrat e mia plotësuese në matematikë – Klasa e parë

Autor: Ermioni Cekani, Mark Lleshi
2.50 

Përshkrim i shkurtër:

Ky libër me teste përmban të gjitha mjetet e duhura për të zgjuar te nxënësi talentin dhe për të ushqyer dëshirën për t’u marrë me matematikë.
Testet janë eksperimentuar në një numër të madh nxënësish të klasës së parë dhe kanë qenë shumë efikase. Rekomandohet përdorimi i këtij libri nga nxënësit në periudhën e dytë ose të tretë të vitit shkollor.

Libri do t’i ndihmojë nxënsit e klasës së parë në instalimin e një “sistemi të ri” të të menduarit rreth matematikës.

Sasia

Kategoria: Libra për klasat I - IV

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)