1. Kreu
  2. Libra shkollorë
  3. Libra për klasat I - IV
  4. Teste për mua – Klasa e tretë
Libra për klasat I - IV

Teste për mua – Klasa e tretë

Autor: Ermioni Cekani, Mark Lleshi
2.50 

Përshkrim i shkurtër:

Libri “Teste për mua”, klasa e tretë, synon që të përgatisë “mjeshtrit” e ardhshëm në matematikë. Libri përmban të gjitha mjetet e duhura për të zgjuar tek nxënësi talentin dhe për të ushqyer dëshirën për t’u marrë me matematikë.

Sasia

Kategoria: Libra për klasat I - IV

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)