1. Kreu
  2. Libra shkollorë
  3. Libra për klasat I - IV
  4. Teste për mua – Klasa e dytë
Libra për klasat I - IV

Teste për mua – Klasa e dytë

Autor: Ermioni Cekani, Mark Lleshi
2.50 

Përshkrim i shkurtër:

Libri “Teste për mua 2” do të sjellë një risi në mësimdhënien dhe mësimnxënien e matematikës. Në të trajtohen në mënyrë moderne e të kuptueshme shumë koncepte, që në matematikën tonë shkollore trajtohen në mënyrë të mangët. Por libri i kushton vëmendjen më të madhe pikërisht asaj që mungon më shumë në librat dhe shkollat tona.

Sasia

Kategoria: Libra për klasat I - IV

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)