1. Kreu
  2. Libra profesionalë
  3. Emërtimi i drejtimit profesional
Libra profesionalë

Emërtimi i drejtimit profesional

Autor: Alfred Bozhiqi, Ferdinand Kallajxhi
5.00 

Përshkrim i shkurtër:

Ky libër është një material mësimor në mbështetje të realizimit të lëndës “Veprimtari administrative”, për klasën e 10-të. I shërben mësuesve të ëksaj lënde., si dhe nxënësve të shkollave profesionale.

Sasia

Kategoria: Libra profesionalë

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)