1. Kreu
  2. Libra artistikë
  3. Sykaltra dhe shtriga e lodrave
Botimet e reja, Libra artistikë

Sykaltra dhe shtriga e lodrave

Autor: Geverina Muzhaqi
3.00 

Përshkrim i shkurtër:

Nga seria e përrallave për fëmijë, të cilat do të botohen së shpejti nga Shtëpia Botuese “Polis”, sot po ju prezantojmë me të parën prej tyre 💁‍♀️

Autore: Geverina Muzhaqi

Titulli: Sykaltra dhe shtriga e lodrave

Gjinia: Përrallë

– Na ishte njëherë…

Mamaja u mbush me frymë. Pastaj nisi t’ia lexonte prapë Sykaltrës librin e ri me përralla.

– … një princeshë, – e ndërpreu Sykaltra gjithë padurim.

– Jo. Na ishte njëherë…

– …një dragua, – e ndërpreu për të dytën herë vogëlushja.

– Jo, zemër, nuk bëhet fjalë as për dragua. Pra, na ishte njëherë…

…………………………………………….

Tekat kishin mbaruar.

Ishte një ditë e bukur vere.

Dhe shtriga ishte zhdukur njëherë e përgjithmonë.

Sasia

Kategoria: Botimet e reja, Libra artistikë

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)