1. Kreu
  2. Libra historikë
  3. Në dritën e fjalës
Libra historikë

Në dritën e fjalës

Autor: Ridvana Sina
5.00 

Përshkrim i shkurtër:

Ky libër përmban dhjetë mësime me shumë zbulesa, aq të domosdoshme për kohën e sotme, si dhe ka për qëllim t’ia shtojë besimin shërbëtorit të perëndisë se si t’iu rezistojë kutheve të Djallit, armikut të Perëndisë dhe njeriut. Nëpërmjet historive të zakonshme, kryesisht Dhiatës së Vjetër, do të kuptoni se pa Biblën, pa Fjalën e Zotit, nuk do t’ia dilni mbanë të jeni shërbëtorët e zgjedhur të shtëpisë së Perëndisë.

Sasia

Kategoria: Libra historikë

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)