Botimet e reja, Libra për fëmijët 2-3 vjeç

Mendoj dhe mësoj

Autor: Ermioni Cekani
3.00 

Përshkrim i shkurtër:

Ky libër është tejet argëtues. Me anë të ngjyrosjes dhe vizatimeve, vogëlushët mësojnë të ngjyrosin brenda dhe jashtë një fi gure, të heqin vija të drejta e të lakuara, të kenë konceptin e ngjyrës, hapësirës etj.

Sasia

Kategoria: Botimet e reja, Libra për fëmijët 2-3 vjeç
Fjalë Kyçe: femije 2 4 vjec, libra per femije, mendoj dhe mesoj

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)