1. Kreu
  2. Libra për fëmijët 2-6 vjeç
  3. Libra për fëmijët 5-6 vjeç
  4. “Materiale mbështetëse për zhvillimin gjuhësor” – Për fëmijët e moshës 5-6 vjeç/grupi i tretë
Libra për fëmijët 5-6 vjeç, Libra për mësueset e arsimit parashkollor

“Materiale mbështetëse për zhvillimin gjuhësor” – Për fëmijët e moshës 5-6 vjeç/grupi i tretë

5.00 

Përshkrim i shkurtër:

Libri përmban materiale didaktike dhe pedagogjike sipas këtyre rubrikave: vjersha, gjëegjëza, këngë, përralla, tregime, lexime, lojëra dhe dramatizime (për fëmijët e grupit III).

Sasia

Kategoria: Libra për fëmijët 5-6 vjeç, Libra për mësueset e arsimit parashkollor

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton ““Materiale mbështetëse për zhvillimin gjuhësor” – Për fëmijët e moshës 5-6 vjeç/grupi i tretë”

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)