1. Kreu
  2. Libra për fëmijët 2-6 vjeç
  3. Libra për fëmijët 3-4 vjeç
  4. Materiale mbështetëse për zhvillimin gjuhësor” – Për fëmijët e moshës 3-4 vjeç/grupi i parë
Libra për fëmijët 3-4 vjeç, Libra për mësueset e arsimit parashkollor

Materiale mbështetëse për zhvillimin gjuhësor” – Për fëmijët e moshës 3-4 vjeç/grupi i parë

3.00 

Përshkrim i shkurtër:

Libri përmban materiale didaktike dhe pedagogjike sipas këtyre rubrikave: vjersha, gjëegjëza, këngë, përralla, tregime, lexime, lojëra dhe dramatizime (për fëmijët e grupit I).

Sasia

Kategoria: Libra për fëmijët 3-4 vjeç, Libra për mësueset e arsimit parashkollor

1 shqyrtim për Materiale mbështetëse për zhvillimin gjuhësor” – Për fëmijët e moshës 3-4 vjeç/grupi i parë

  1. Xhorxhina

    Materiale te domosdoshme per zhvillimin dhe mirerritjen e femijeve te grupmoshave 3-4

Shtoni një shqyrtim

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)