1. Kreu
  2. Libra për fëmijët 2-6 vjeç
  3. Libra për fëmijët 5-6 vjeç
  4. Koha për matematikën- Koncepte përforcuese për parashkollorin
Libra për fëmijët 2-6 vjeç, Libra për fëmijët 5-6 vjeç

Koha për matematikën- Koncepte përforcuese për parashkollorin

Autor: DR. Ermioni Cekani
5.50 

Përshkrim i shkurtër:

Koha për matematikën është ndërtuar si një libër me materiale përforcuese të cilat ndihmojnë fëmijët të përgatiten për klasën e parë. Materialet janë hartuar me nivele të ndryshme vështirësie dhe impenjimi. Konceptet në këtë libër paraqiten sipas fushave të zhvillimit dhe të të nxënit, ashtu siç janë parashikuar në “Standardet e zhvillimit dhe të të nxënit” dhe në “Kurrikulën e Re të Arsimit Parashkollor”, për fëmijët 5-6 vjeç.

Sasia

Kategoria: Libra për fëmijët 2-6 vjeç, Libra për fëmijët 5-6 vjeç

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)