1. Kreu
  2. Libra për fëmijët 2-6 vjeç
  3. Libra për fëmijët 5-6 vjeç
  4. Kartelat formuese për lëndën e gjuhës shqipe – “Luajmë duke mësuar alfabetin”
Libra për fëmijët 5-6 vjeç

Kartelat formuese për lëndën e gjuhës shqipe – “Luajmë duke mësuar alfabetin”

Autor: Ermioni Cekani
4.00 

Përshkrim i shkurtër:

Në këtë kuti janë 2 kartela me udhëzime, 3 kartela të alfabetit me figura, si dhe 72 kartela formuese me ngjyra, me shkronja të mëdha e të vogla shtypi dhe dore, si dhe me figura shumëngjyrëshe që përfaqësojnë shkronjat dhe emrat e figurave.

Përdorimi i këtyre kartelave do të përforcojë njohuritë e fëmijëve për shkronjat, fjalët, të dëgjuarit, të lexuarit etj., duke përmbushur 4 kompetencat e gjuhës dhe komunikimit.

Sasia

Kategoria: Libra për fëmijët 5-6 vjeç

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)