1. Kreu
  2. Libra për fëmijët 2-6 vjeç
  3. Libra për fëmijët 3-4 vjeç
  4. Kartelat didaktike për lëndën e matematikës – “Luajmë duke mësuar numrat, ngjyrat dhe format”
Libra për fëmijët 3-4 vjeç

Kartelat didaktike për lëndën e matematikës – “Luajmë duke mësuar numrat, ngjyrat dhe format”

Autor: Ermioni Cekani
3.00 

Përshkrim i shkurtër:

Në këto kuti do të gjeni kartela formuese didaktike me numra, ngjyra dhe forma, brenda të cilave fëmijët do të ngjyrosin. Ato shoqërohen me figura shumëngjyrëshe që i përkasin numrit, ngjyrës apo formës. Me to zhvillohen veprimtari për realizimin e 4 kompetencave në lëndën e matematikës.

Kartelat janë prerë me anët të harkuara për të qenë më të sigurta për fëmijët dhe për t’u ndarë më kollaj gjatë përdorimit.

Në krye të secilës kartelë duhet të shkruani emrin e fëmijës, sepse vetëm kështu mund ta personalizoni atë, por njëkohësisht do t’ju shërbejë edhe për të vlerësuar punën e secilit, si dhe për të matur përvetësimin e njohurive në lëndën e matematikës.

Sasia

Kategoria: Libra për fëmijët 3-4 vjeç

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)