Libra për fëmijët 3-4 vjeç

CD me përralla

5.00 

Përshkrim i shkurtër:

Në këtë CD janë regjistruar përralla të përzgjedhura nga ana pedagogjike, sipas nivelit psikologjik dhe pedagogjik të fëmijëve 3-4 vjeç. Përrallat përputhen edhe me ato që janë parashikuar të mësohen nga fëmijët në librin me ditarë të secilës ditë të vitit shkollor, të pasqyruara te libri me ditarë, “Ditë pas dite”, për klasën/grupin e parë.

Sasia

Kategoria: Libra për fëmijët 3-4 vjeç

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “CD me përralla”

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)