Libra për fëmijët 5-6 vjeç

CD me përralla

5.00 

Përshkrim i shkurtër:

Kjo CD ka të regjistruara përralla të përzgjedhura nga ana pedagogjike, sipas nivelit psikologjik dhe pedagogjik të fëmijëve 5-6 vjeç.

Sasia

Kategoria: Libra për fëmijët 5-6 vjeç

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “CD me përralla”

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)