1. Kreu
  2. Libra për fëmijët 2-6 vjeç
  3. Libra për fëmijët 3-4 vjeç
  4. Kartelat formuese për lëndën e gjuhës shqipe – “Luajmë duke mësuar alfabetin”
Libra për fëmijët 3-4 vjeç

Kartelat formuese për lëndën e gjuhës shqipe – “Luajmë duke mësuar alfabetin”

Autor: Ermioni Cekani
4.00 

Përshkrim i shkurtër:

Në këto kuti do të gjeni kartela formuese didaktike me ngjyra, me figura dhe me emrin e figurës të shkruar me shkronja të mëdha e të vogla shtypi apo dore. Në krye të secilës kartelë shkruhet emri i fëmijës, sepse vetëm kështu mund të personalizohet, por njëkohësisht shërbejnë edhe për të vlerësuar punën e secilit fëmijë, si dhe për të matur përvetësimin e njohurive në lëndën e gjuhës.

Sasia

Kategoria: Libra për fëmijët 3-4 vjeç

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)