1. Kreu
  2. Biografi & kujtime
  3. Hasan Spahiu – Kujtimet e një arsimtari
Biografi & kujtime

Hasan Spahiu – Kujtimet e një arsimtari

Autor: Hasan Spahiu
5.00 

Përshkrim i shkurtër:

Libër me kujtime të përmbledhura nga miqtë dhe të afërmit e mësuesit të përkushtuar Hasan Spahiu, që nga lindja e tij. Në këtë libër përmblidhet kontributi i tij në arsim dhe në shoqëri.

Sasia

Kategoria: Biografi & kujtime

Libra të ngjashëm

Menu
Keni pyetje? Na shkruaj :)